Du som jobbar med e-handel vet att logistiken är helt avgörande för lönsamheten.

Steg 1: Uppstart

Vid uppstart kopplar vi samman din webbutik med vårt lagersystem. Vi läser över alla artiklar med automatik och ser till att all nödvändig data finns för respektive artikel. Vi anpassar följesedeln så att ditt företags logotype finns på dokumentet.

Steg 4: Artiklar

Varje vecka skickar vi en översikt för ditt artikelregister. Rapporten visar bland annat vilka artiklar ni bör fylla på, baserat på senaste tidens försäljning. Du behöver alltså inte investera i ett lagersystem som löser detta till dig. Dessutom har du alltid tillgång till lagersaldo i din webbutik.

 

Inleverans från leverantörer sker varje vardag och nytt lagersaldo skickas automatiskt till din webbutik om så önskas.

 

Steg 2: Lagerläggning

Ni skickar över alla artiklar till oss och inom två arbetsdagar har vi strukturerat upp dessa och är redo för ordermottagning.

Steg 5: Uppföljning

Varje månad skickas en rapport som visar din aktivitet i bolaget. Allt för att göra dig medveten om din verksamhet.

 

Nu kan du äntligen fokusera på säljdrivande aktiviteter! Vi tar hand om dina order och logistiken på ett kostnadseffektivt sätt!

Steg 3: Orderhantering

Beställningar kommer in till din webbutik. Din betalningsrutin sköts av din webbutik. Mellanrummet tar emot orderunderlag och hanterar dina order med kontinuitet. Varje order får en följesedel med dina unika uppgifter.

Kontakta oss

 

Ring oss på 042-38 18 80 eller e-posta oss på info@mellanrummet.se

 

För information om Mellanrummet och våra övriga tjänster, klicka här