Du som jobbar med e-handel vet att logistiken är helt avgörande för lönsamheten.

Tid till rätt saker

Vi vet att din logistik måste fungera klanderfritt. Samtidigt är det inte logistiken som ökar din omsättning i slutändan. Din lönsamhet kan dock påverkas drastiskt av ditt val av logistikhantering. Med Mellanrummet som partner kan ni fokusera på säljdrivande aktiviteter som tar din verksamhet till nästa steg. Och sedan vidare!

Minimera IT-kostnader

Genom att låta oss ta hand om din lagerhantering kommer vi att redovisa lagersaldo till dig. För dig som jobbar med kortbetalning eller annan kreditlösning direkt i butiken behöver du endast ha ett enkelt bokföringssystem, utan onödiga och kostsamma finesser och tilläggsmoduler mot externa system.

 

Liten kund= stor kund

Genom en samlad fraktvolym kan vi pressa priset på fraktavtalen och säkerställa att alla tekniska kopplingar till transportsystemen fungerar. Du kan finansiera våra tjänster med den vinst du gör på våra fraktavtal. Dessutom förlänger vi din kredittid för frakten på upp till 45 dagar.

Professionell hjälp

Genom vår samlade kunskap om företagsdrift kan vi erbjuda dig professionell hjälp inom alla delar av din verksamhet. Du har hela tiden ETT bollplank att ställa dina frågor mot och vi kan sedan hjälpa dig att komma vidare.

 

Flexibilitet

Kan din lokal växa och krympa under året? Hinner du med att hantera julhandeln? Hos oss betalar du bara för det utrymme som du behöver. Vi skapar en rörlig kostnad av ditt lagringsbehov. Har du personal kan du även ändra den kostnaden till en rörlig kostnad!

Kontakta oss

 

Ring oss på 042-38 18 80 eller e-posta oss på info@mellanrummet.se

 

För information om Mellanrummet och våra övriga tjänster, klicka här